Αγαπητοί συνεργάτες,
Σας ενημερώνουμε πως η εταιρεία KRKA ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ προχωρά σε ανάκληση του προϊόντος MARIXINO 10MG με αριθμο παρτίδας SN4866, PITAVADOR 2MG με αριθμο παρτίδας DF2459 & ESOLIB 20MG με αριθμο παρτίδας SN7608.
Ο λόγος της ανάκλησης είναι ότι τα προϊόντα δεν έχουν ταινίες γνησιότητας ΕΟΦ. Το σφάλμα περιορίζεται στην διαδικασία συσκευασίας και το προϊόν δεν παρουσιάζει κάποιο ποιοτικο πρόβλημα. Τα προϊόντα είναι serialized και είναι "verified" αλλά επειδή μέρος των παρτίδων τους έχει επικολληθεί και κυκλοφορήσει με ταινίες γνησιότητας ΕΟΦ πρέπει να επιστραφούν για επικόλληση.
Παρακαλούμε όπως επιστρέψετε στον συνεταιρισμό, σε ξεχωριστό δελτίο, ΜΟΝΟ τις ποσότητες των ανωτέρω παρτίδων που προμηθευτήκατε από εμάς και δεν φέρουν ταινίες γνησιότητας ΕΟΦ, έως και την Τετάρτη 25/06/2025.